BRAUN FACE 2U1 RECENZIJA+VIDEO


Dlačice na licu su moj redoviti gost godinama pa tako isprobavam razne metode uklanjanja. Vosak za lice je odlična stvar ali preagresivna za moju osjetljivu kožu, isto vrijedi i za depilacijske kreme nakon kojih saniram posljedice nekoliko dana a vrlo su kratkoročno rješenje jer uklanjaju samo površinsku dlaku a ne korijen, radi čega dlake brže rastu.
Prije mjesec dana, dobila sam novi uređaj koji ima dvije funkcije: depiliranje dlačica i dubinsko čišćenje, a radi se o Braun 2u1 model 830. Za što kvalitetniju recenziju pripremila sam video, pa za bolji dojam predlažem da kliknete HD kvalitetu.


OPIS PROIZVODA: Braun predstavlja prvi uređaj za njegu lica s dvostrukom funkcijom - Braun Face 2 u 1,  koji omogućava dubinsko čišćenje kože i iznimno preciznu epilaciju. Ovaj revolucionarni novi uređaj za ljepotu kreirala je vodeća marka epilatora na svijetu - Braun i riječ je o jedinstvenoj investiciji u bolji izgled kože.  
Diskretna i efikasna, uska glava epilatora uklanja i nevidljive dlačice te donosi apsolutnu preciznost pri oblikovanju obrva i uklanjanju dlačica s nausnica i brade.  
S 10 mikro-otvora za super učinkovitu epilaciju, Braun Face donosi do četiri tjedna glatke kože. Epilira dlačice 200 puta brža nego klasična pinceta i može ukloniti do 4 puta kraće dlačice nego vosak. U tek nekoliko sekundi donosi glatku kožu bez dlačica, a rezultati traju tjednima.
Jednostavnom izmjenom glava epilator Braun Face postaje učinkovita četkica za dubinsko čišćenje kože, s vrhunskim rezultatima u samo nekoliko minuta. Donoseći do 6 puta učinkovitije čišćenje od ručnog, sonična tehnologija čišćenja nježno ali temeljito uklanja ostatke šminke, prljavštinu i nečistoće. 
Profinjena elegancija i praktičan format ovog uređaja njegove su dodatne prednosti. Lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje, na posao i s posla, kako biste se uvijek mogli riješiti neželjene dlačice čim je ugledate.
Osim modela 830, postoje i drugi modeli pa u sljedećoj tablici možete vidjeti što sadrže kompleti, cijene i prodajna mjesta:

NAČIN KORIŠTENJA:
Kao eventualni nedostatak, navela bih da Braun 2u1 nema adapter za punjenje baterija kao neki drugi uređaji, ali ne zamjeram jer baterija traje dugo pošto se ovaj aparat ne koristi često, a bez dodatnih dijelova i žica zauzima malo prostora te nema rizika od gubitka punjača ako znate o čemu govorim. :D

Ogledalce koje dobijete u kompletu uvećava nekoliko desetaka puta i sadrži malo svjetlo tako da pomoću njega nema šanse da ne vidite i najsitniju dlaku na svom licu. Izuzetno je korisno i  sigurna sam da će se mnogima svidjeti, a kako sam rekla u videu, gledajte samo dlake jer kod ovakvih ogledala uvijek vidimo još nešto na licu što moramo "čačkat". :)
ODRŽAVANJE: Malom četkicom koja se također nalazi u kompletu, očistite dlačice s depilatora, obrišite vlažnom krpom, dezinficirajte alkoholom i kada se posuši pospremite u praktičnu torbicu koja se također nalazi u kompletu. Četku za čišćenje dobro isperite u toploj vodi, osušite, a svaka 3 mjeseca ju je potrebno zamijeniti novom.
ZAKLJUČAK: Braun kao vodeći brend u mom kućanstvu ni ovaj puta nije razočarao. Elegantan dizajn, praktičnost i multifunkcionalnost ovog uređaja je veliki plus, a činjenica da dlačice možete ukloniti u svakom trenutku te dodatno dubinski očistiti kožu je prioritet svake žene. Testiran je na osjetljivoj koži, ali ja sam očekivala da će koža biti  dosta iritirana. Moram naglasiti da je nakon korištenja, moja koža blago crvena što se povuče za nekoliko sati. Naravno, preduvjet je dobro umiriti kožu i ne koristiti nikakve agresivne sastojke 24 sata na koži.



CIJENA: preporučena maloprodajna cijena modela 830 iznosi 739,90 kn a garancija 2 godine. 
Napomena: u trenutku snimanja ovog videa, u tijeku su bile božićne rasprodaje pa sam vidjela cijene čak za 50 % niže. Ako se odlučite na ovaj aparat, proučite ponudu jer cijene mogu varirati ovisno o prodajnom mjestu.

Napomena 2: Update za 4 tjedna kada ću prenijeti dojmove brzine rasta dlačica :)
FOTO I VIDEO napravila Gordana Sermek.
PR UZORAK
Što mislite o ovoj metodi uklanjanja facijalnih dlaka? 

Oznake: , , , , , ,