BYPHASSE BODY: PROIZVODI ZA TIJELO

Nedavno sam vam predstavila Byphasse, španjolski brend koji je nedavno stigao u Hrvatsku i šokirao nas svojim gigantskim pakiranjima i cijenama a vjerujem da se udomaćio u mnogim kupaonicama. Više o Byphasse proizvodima za lice pisala sam u ovom postu a danas vam predstavljam novitete koji se odnose na njegu tijela istog brenda. Ponosna sam što sam među prvima u Hrvatskoj isprobala ove proizvode a nakon što ih dobro testiram podijelit ću sa vama detaljne recenzije.
Ako ste mislili da su jedino proizvodi za lice odličan deal što se tiče cijene/količine/kvalitete onda pazite ovo:
TUŠIRALICE dolaze u osam linija : losion za tuširanje s bademovim mlijekom, losion za tuširanje s cvijetom pamuka, gel za tuširanje s cvijetom tiare, gel za tuširanje ružičasti nar, gel za tuširanje ylang cvijet, gel za tuširanje sa organskim arganovim uljem u količinama od 500 ml i cijeni od 19,90 kn.
Isprobala sam tri verzije pa kao što vidite na fotki, gelovi su gelaste i prozirne teksture dok su losioni za tuširanje mliječne a jedni i drugi se pretvaraju u nježnu kremastu pjenu  s prelijepim mirisima koji dugo ostaju na koži i kupaoni. Ambalaža je čvrsta i praktična a količina od 500 ml više nego izdašna i definitivno idem ovih dana po verziju s tiare cvijetom jer to je miris kojeg obožavam.  Nije vam dovoljno 500 ml tuširalice? Byphasse u asortimanu nudi kremasti gel za tuširanje s mliječnim proteinima i  kremasti gel za tuširanje s ružom od 1 litre od kojih svaki košta 29,90 kn.


Nakon tuširalica, slijedi NJEGA ZA TIJELO: hranjivo mlijeko za tijelo s bademovim uljem idealno za suhu kožu (s pumpicom), hranjivo mlijeko za tijelo sa bademovim uljem za jako suhu kožu, hranjivo mlijeko za tijelo s matičnom mliječi. Sve vrste mlijeka dolaze u količini od 500 ml i cijeni od 24,90 kn dok je cijena  mlijeka za tijelo s učinkom zatezanja za sve tipove kože 29,90 kn (500 ml).
Na slici možete vidjeti teksture mlijeka za zatezanje kože i mlijeka s matičnom mliječi koje su vrlo lagane, brzo se upijaju i nježnog mirisa. Prije detaljnije recenzije ne mogu odoliti da ne primjetim kako je tekstura mlijeka s matičnom mliječi poput sorbeta: pjenasto, lagano i vrlo hidratantno, pa iako kombiniram oba, moj fokus je trenutno na mlijeku s učinkom zatezanja jer... pogodite zašto? Hitno mi treba zatezanje :-) Recenzija, naravno slijedi.
KREMA ZA RUKE sa shea maslacem i vitaminom B5 posebno se preporuča za suhe i osjetljive ruke a dolazi u količini od 150 ml (16,90 kn). Moram priznati da je ovo najveća krema za ruke koju sam ikada imala :-)
DEZODORANS-ROLL ON stiže u pet linija: miris jutarnje rose, miris cvijeta pamuka, s uljem slatkog badema, s mirisom blage kreme i roll-on s ekstraktom bambusa. Svi dezodoransi su bez alkohola i u količini od 50 ml  (16,90 kn).
Isprobala sam roll-on s cvijetom pamuka i malo je reći da me oduševio. Miriši puderasto i "čisto" a osjećaj čistoće i svježine traje cijeli dan. 
 ANTICELULITNI PROGRAM sadrži :
Body Seduct gel za smanjenje opsega tijela s nori algom i sojom :sadrži 5% aktivnih biljnih sastojaka koji djeluju lokalno na masnoće i elastičnost kože te ne sadrži parabene. Formula sadrži nori algu i soju koji su poznati po visokoj koncentraciji A,B,C i E te pomažu da tijelo postane zategnuta i čvrsta. Cijena za 250 ml iznosi 39,90 kn.
Body Seduct anticlulitni gel na bazi crvenog čaja i grožđa koji su poznati po detoksikaciji i antioksidativnim svojstvima a također sadrži  5% aktivnih biljnih sastojaka koji djeluju lokalno na masnoće i elastičnost kože te ne sadrži parabene. Cijena 39,90 kn (250 ml)
Body Seduct Q10 krema za učvršćivanje sa uljem slatkog badema: brzoupijajuća krema za učvršćivanje i sprečavanje znakova starenja. Cijena 39,90 kn  (250 ml).
Proizvodi su bez alkohola, umjetnih boja, pH neutralni te dermatološki ispitani. Byphasse ne testira na životinjama dok je naglasak na kvaliteti i pristupačnoj cijeni.
*Byphasse proizvodi dostupni su isključivo u DM trgovinama širom Hrvatske od idućeg tjedna.
**Sponzorirani post 


Što kažete na ove novitete na policama? Koje proizvode bi željeli isprobati?




Oznake: , , , , , ,