AVON LJETNI NOVITETI MAKEUP


Posljednjih dana, pokazivala sam vam swatcheve  na Instagramu a danas vam donosim recenziju nekoliko proizvoda iz aktualnog Avonovog kataloga koji prepun ljetnih noviteta.
Prije svega, stigli su novi Shine Burst ruževi za usne. Prepoznati ćete ih po metalik pakiranjima, a dostupni su u 15 nijansi. Dvije nijanse koje imam su Strawberry Blush (sočna ružičasto-crvena nijansa) i Peach Punch (breskvasto-nudasta nijansa). Formula je vrlo hidratantna, vrlo kremasta i lako maziva dok je pigmentiranost visoka s time da moram naglasiti da je Shine Burst hibrid sjajila, ruža i balzama za usne. Što se tiče postojanosti, na meni izdrže nekih dva sata i potom je potrebno popraviti sloj, ali sve ovisi koliko pijete ili jedete. 
Trenutačna promo cijena iznosi 29 kn.
 bez blica
s blicom


Chrome tuš za oči u nijansi Bronze je jedan od najpostojanijih tuševa koje sam imala priliku isprobati. Za informaciju, ja se toliko znojim da mi se na očima apsolutno sve razmaže i otopi, ali ovaj tuš je definitivno prošao test i razmišljam da napravim zalihu te kupim još koju nijansu. Dostupno je šest nijansi dok je moja Bronze savršena za smeđe oči, kao da daje dojam vatre koja gori oko očiju. Definitivno je efekt najljepši na suncu, ali to je bilo nemoguće uslikati.
Cijena iznosi 35 kn.










Kada smo kod vodootpornih i izdržljivih proizvoda, u novom katalogu dostupna su kremasta Mega Effects sjenila za oči s gel teksturom. Postoji četiri nijansi dok je moja  predivna i tako ljetna Azure Waters. Vrlo je pigmentirano i svakim se slojem efekt dodatno pojačava. Na fotografijama možete vidjeti kako izgleda na meni u samo jednom sloju bez baze za sjenila i moram dodati da također drže apsolutno cijeli dan na kapku. 
Cijena 29 kn
Bronzeri su moja ljetna ljubav i nezaobilazan proizvod. Novitet u Avonu je 2U1 bronzer i iluminator koji se može koristiti na više načina. 


Tamnija strana, odnosno bronzer je mat, nije jako pigmentiran i po meni savršen za svijetliji i umjereno potamnjeli ten dok je svjetlija strana iluminator s sićušnim shimmer česticama, a na koži izgleda zaista prekrasno. I jednu i drugu stranu možete koristiti bilo gdje na licu i tijelu; bronzerom dodati boju i konturirati dok iluminatorom naglasiti dijelove lica (ispod obrva, iznad obraza, sredina čela i slično).
Cijena iznosi 39 kn.
Čuveni Avonovi lakovi dobili su ljetne prinove Magic Effects Neon u četiri nijanse. Moja nijansa je Red Shock, prekrasna crvena boja sa sitnim šljokicama i neonskim efektom. Vrlo izdržljiv na noktima, posebno na nogama što mi je jako drago jer sam zaista bezbrižna barem sedam dana. 
Cijena 27 kn


Kako vam se sviđaju ljetni noviteti? Dijelimo li koji proizvod?

Oznake: , , , , , ,