EVELINE SLIM EXTREME ANTICELULITNE NOVOSTI USPOREDBA


Dolaskom proljeća u fokusu nam je, naravno,  saniranje posljedica zime koja se odrazila na našim bedrima, stražnjici i trbuhu. 
Naravno, prije svega sanacija se odnosi na promjenu načina života (prehrana, voda, vježbanje i više kretanja), ali postoje i anticelulitne mazalice koje neće djelovati ako nisu ispunjeni ostali uvjeti u cilju rješavanja celulita i ostalih masnih naslaga.
Eveline mazalice protiv celulita mi nisu nepoznanica, koristila sam ih davno u vrijeme prije bloga i zato sam sretna da vam mogu predstaviti novitete i napisati pokoju riječ o svom iskustvu posljednjih mjesec dana korištenja.

Na policama Muller-a stigli su noviteti u svrhu uklanjanja neželjenih zimskih gostiju koji nikako da shvate da je vrijeme za nestanak, pa krenimo redom:

SLIM EXTREME 4D SLIMMING-DRAINING COFFEE SERUM – SLIM EXTREME 4D SERUM ZA MRŠAVLJENJE I DRENAŽU BODY DETOX

OPIS PROIZVODA: Serum za mršavljenje i drenažu na bazi kave. Detox tretman koji koristi ionizaciju kako bi eliminirao toksine kroz otvorene pore. Stimulira mikrocirkulaciju, metabolizam stanica, bori se protiv celulita i eliminira nakupine prouzrokovane poremećenim metabolizmom lipida i zadržavanja vode.

MOJ DOJAM: Očekivala sam neku vodenstu, serumastu teksturu, međutim radi se o gelastoj teksturi lake mazivosti i još bržeg upijanja. Naravno, sve ovisi koliko su vam kritična mjesta suha, ali za informaciju na mojim bedrima upije se za minutu što je odlično jer se mogu brzo obući bez straha od tragova na odjeći. Miris je vrlo blag i skoro neosjetan, a ono što radi je drenaža o kojoj vam ne mogu puno napisati jer eto da se pohvalim dreniram se u posljednje vrijeme sve u šesnaest. Kome bih preporučila ovaj proizvod? Osobama koje imaju sporiji metabolizam i zadržavaju tekućinu u tijelu (to ćete vrlo lako prepoznati pogledom na svoje zglobove ruke i nogu). 

CIJENA: 49,90 kn (250 ml)

SLIM EXTREME 4D INTENSELY SLIMMING+REMODELING SERUM-  SLIM EXTREME 4D SERUM ZA MRŠAVLJENJE I OBLIKOVANJE TIJELA 4 D LIPOSUCTION

OPIS PROIZVODA: Slimming Thermolifting tretman koji se temelji na učvršćivanju i zatezanju na bazi emitiranih radiovalova na kožu i potkožno masno tkivo. Prouzrokuje termo lipolizu-stimulira sagorijevanje masnog tkiva i temeljena na na intenzivnom INTENSLIM kompleksu mršavljenja koristi efekt intenzivnog, lokalnog zagrijavanja tijela i ubrzava mehanizam sagorijevanja masti.

MOJ DOJAM: Tekstura je vrlo slična gore opisanom serumu, s malom razlikom sporijeg upijanja. Ovom serumu treba nekih pet minuta do potpunog upijanja i sadrži nešto intenzivniji miris, a opet blag i nenapadan. Kako u opisu piše da zagrijava, očekivala sam jak efekt grijanja (znate one termo proizvode koji griju), ali efekt grijanja je vrlo blag. Inače, radi sklonosti pucanju kapilara izbjegavam sve što grije, a kako je ovaj proizvod namijenjen osobama s više masti nego celulita nisam prezala da nanosim na trbuh i stražnjicu gdje sam najmasnija, a tamo srećom ne pucaju kapilare. Ovaj proizvod najčešće koristim prije vježbanja, a isto preporučujem onima koji se odluče na istu jer je u kombinaciji s fizičkim aktivnostima najučinkovitija.
CIJENA: 49,90 kn (250 ml)

SLIM EXTREME 4D ANTI-CELULLULITE NIGHT SERUM  - SLIM EXTREME 4 D ANTI CELULITNI NOĆNI SERUM

OPIS PROIZVODA: Super koncentrirani noćni serum s efektom ultrazvuka. Noćna lipo šok terapija, najnoviji proizvod za 2 tjedno intenzivno mršavljenje i zatezanje.

MOJ DOJAM: Kako svaki dio mog tijela ima noćnog pratioca, tako i moj celulit u vidu ovog proizvoda. Tekstura je gelasta, lagana, vrlo brzoupijajuća, dok miris uopće ne detektiram. Kada smo kod upijanja, moram naglasiti da mi je drago da brzo nestaje s površine kože jer zaista nisam tip koji će pola sata sjediti u kupaoni gologuza čekajući da se nešto upije kako ne bi ostavilo tragove na odjeći.
Efekt koji sam primjetila je osjećaj "lakših nogu", posebno sada kada sam u fazi pojačane aktivnosti. Kome bih preporučila ovaj proizvod? Osobama koje su u fazi mršavljenja kao dodatak zatezanju kože i u kombinaciji s ostalim anticelulitnim tretmanima i kremicama. 
CIJENA: 49,90 kn (250 ml)

ZAKLJUČAK: Kako sam gore napomenula, nema zadovoljavajućeg efekta bez promjena načina života, no kada smo kod mazalica osobno već godinama mislim da je Eveline anticelulitni program odličan omjer cijene i kvalitete pod uvjetom da smo uporne. Isto tako, dobro se kombiniraju uz razne tretmane uljima, svemirskim aparatima i ostalim čudesima koja se danas nude. I ne zaboravite, vježbanje, voda, promjena prehrane plus mazalice mogu napraviti zadovoljavajuće efekte, nadam se da je svima jasno da nema mazanja i papanja čipsa. 
*PR PROIZVODI

Oznake: , , , ,