TIGAR FLASTERI PROTIV BOLOVA


Posljednju recenziju posvetila sam jednom divnom proizvodu koji je  više zdravstvene svrhe nego kozmetičke, a razlog je što imam problema sa kralježnicom (skolioza) i bolovi su u nekim periodima godine zaista nepodnošljivi. 
Nažalost, kronični problemi nisu izlječivi , ali pokušavam držati pod kontrolom koliko mogu nekim specifičnim vježbama i lijekovima. Kada smo kod lijekova, nisam pristaša radikalnih konvencionalnih lijekova, te ih izbjegavam koliko mogu. Najdraži su mi prirodni preparati, i mislim da nikako ne smijemo zanemariti činjenicu koliko prirodno može biti učinkovito.



Posljednjih dana koristim jedan specifičan proizvod Tigar flasteri protiv bolova, a radi se o transdermalnim flasterima koji djeluju preko površine kože i postavljaju se ciljano na bolna mjesta, te na taj način ublažava sve vrste bolova: reuma,  sportske ozljede, glavobolje i svi ostali bolovi koji nam otežavaju život. Konkretno, kod mene su najčešće povezani bolovi radi iskrivljenosti kralježnice što u nekim danima zna biti zaista nepodnošljivo.
Ambalaža proizvoda je vrlo jednostavna te dolazi u posebnoj kutiji u kojoj se nalaze 10 kompleta Tigar flastera (ukupno 40 komada) koji se koriste na način da se jednostavno zalijepe na bolno mjesto te ostavi najduže osam sati i potom odstrani. Nakon 24 sata mogu se ponovno zalijepiti na bolno mjesto. Praktično je što se flasteri mogu odrezati na manje komade i zalijepiti na neke manje površine poput sljepoočnica u slučaju glavobolje.

Moram priznati da sam isprobala mnogo krema koje griju ili hlade i na taj način djeluju na mišićno tkivo pa sam isto očekivala od Tigar flastera,  međutim ispočetka se osjeti lagano hlađenje nekih pet minuta, a potom olakšanje bolova.  Prvi tren, osjeti se nježno strujanje, nisam sigurna kako taj osjećaj objasniti,  ali recimo da su lagani trnci kožom što traje nekoliko minuta a onda ono što me zaista ugodno iznenadilo je iznimno opuštanje mišića, nakon što su sastojci prodrijeli kroz kožu. Koristila  sam na lumbalnom dijelu,  te na području vratne kralježnice  gdje osjećam najveću napetost i bolove, i od prvog puta osjetila pravo olakšanje u smislu opuštanja, ali i smanjenje bolova za trećinu. Osobno mislim da je ovakav način smanjenja bolova puno zdraviji od gutanja tableta, posebno jer je potpuno prirodno, no ono što svatko želi je prestanak bolova koja se definitivno dogodi već vrlo brzo od primjene. Miris iako intenzivan prilikom otvaranja paketića, na odjeći ne ostavlja tragove niti iritira kožu.


Naravno, kronične boljke je teško ukloniti, ali meni osobno je smanjenje boli neprocjenjivo. Posljednjih tjedana, prilično sam se aktivirala sportski. Pogađate, noge su navečer otečene, bolne i imate dojam kao da umjesto nogu posjedujete dva mrtva stupa.

Kada smo kod sastojaka, moram naglasiti da su flasteri natopljeni potpuno prirodnim sastavom : Mošus, Mira, Đumbir, Šafran, Breskva i Olibamum. Mirisom jako podsjeća na poznatu Tigrovu mast no kada bi ih uspoređivala, rekla bih da je djelovanje vrlo slično (vjerujem da su mnogi nekada isprobali čuvenu Tigrovu mast pa znate o čemu pričam). Razlika je u tome što flasteri stoje na bolnom mjestu i tako ispuštaju svoje sastojke, ali ne ostavlja toliko intenzivan miris koji meni obično ne smeta već djeluje vrlo stimulativno. Više o sastojcima i proizvodu možete pročitati klikom na link.
Sviđa mi se što proizvod nije nimalo mastan, jer ranijim pokušavanjima mazanja raznih ulja u slične namjene, vrlo brzo bih odustajala jer zbog sporijeg upijanja, imala sam osjećaj da je više proizvoda ostalo na odjeći nego u mišićima. S Tigar flasterima nema problema jer ostaju na koži, nakon apliciranja mogu se slobodno odjenuti i ono što je meni vrlo važno, djeluju na bolove već kroz nekoliko minuta.
Vjerujem da smo svi u ovim danima više nego napeti, zgrčenih mišića te je svima potrebno dobro opuštanje, ali kada opuštanje i masaže nisu moguće,  a posebno ne daj Bože uganuća ili istegnuća vezivnog tkiva ovakav proizvod je više nego koristan kao dio kućne ljekarne.
Posebna preporuka ide sportašima jer djeluje na vezivno tkivo i mišićnu muskulaturu. 
NAPOMENA: Proizvod se ne nanosi na kožu ako je prije toga nanesen neki drugi proizvod, ne nanosi se na hematome, proširene vene ili na oštećenu kožu (psorijaza, dermatitis, rane)
CIJENA: Paket od 10 pakiranja Tigar flastera – (40 komada ukupno) uz koje se dobije i POKLON - Tigrova mast, košta 199 kn narudžbom preko web shop-a  uz besplatnu poštarinu.

Jeste li već isprobali ovaj proizvod? Patite li od bolova u mišićima i kralježnici?


Oznake: , , ,